Header afbeelding voor blogpost: decoratief.

Van modale solopraktijk naar een bloeiende groepspraktijk: Het succesverhaal van Peter Neyrinck

18/9/2024

Heb je ooit het gevoel gehad dat je praktijk wel een update kan gebruiken? Dat had Peter Neyrinck ook. Toen hij twee jaar geleden bij ons aanklopte, had hij weinig kennis van praktijkmanagement en weinig aanknopingspunten hoe hij de digitale wereld moest omarmen. Zijn solopraktijk voelde niet meer als iets wat bestand was tegen de toekomst. "Tijd voor actie", dacht Peter!

Hij nam contact op met ons op en na een grondige intake werd duidelijk dat Peter nood had aan kennis, maar vooral ook coaching. Hij besloot zich in te schrijven voor het Mastermind-traject en maakte daarmee een goede beslissing! Met de juiste begeleiding leerde Peter alles over het bouwen aan een toekomstbestendige praktijk: van langetermijnvisie tot social media strategieën.
En Peter? Die pakte alles meteen op en ging als een speer. Hij legde een prachtige leercurve af en zelfs na het traject bleef hij zichzelf verder ontwikkelen – en dat op eigen houtje.

Fast forward naar vandaag: Peter werkt niet langer in een solopraktijk. Hij runt nu Hoppet, een bruisende groepspraktijk die helemaal klaar is voor de toekomst. Hij doet waar hij écht blij van wordt en heeft zelfs een unieke niche gevonden: het bieden van hoogkwalitatieve zorg aan volwassenen en kinderen met een chronische aandoening. Met een duidelijk missie en visie in de hand ging hij hiermee aan de slag. En alsof dat nog niet genoeg was, staat hij op het punt om zijn team uit te breiden.

Collega Laura zal zich binnenkort associëren en een nieuwe therapeut met specialisatie in respiratoire kinesitherapie is ook al aan boord. De aanmeldingen hiervoor vliegen binnen.

Met een dikke duim omhoog kijken wij mee naar Peters groei en we zijn trots dat ons Mastermind-traject hier een rol in heeft gespeeld. Zijn praktijk draait niet alleen op volle toeren, maar hij maakt ook nog eens een verschil in de samenleving door patiënten met een chronische aandoening te helpen. Wat een topcollega!

Wij wensen Peter nog heel veel succes en kunnen niet wachten om te zien wat hij nog meer gaat bereiken.

Peter zegt het zelf het best:
"Deze evolutie is ook te danken aan jullie Mastermind opleiding twee jaar geleden."

Zo, dit is hét bewijs dat een beetje begeleiding je verder kan brengen dan je ooit had gedacht!

Heb je vragen hieromtrent en zie je tussen de bomen het bos niet meer, laat ons dan zeker iets weten! Wij staan jullie (vrijblijvend) bij met woord en daad. Wij analyseren wat je precies nodig hebt en brengen je indien gewenst in contact met professionals die je kunnen bijstaan. 

Neem vrijblijvend contact op

Recentste blogposts

Alle blogposts
Decoratieve afbeelding blogpost 1

Masterminder Annemie Persoons op ROBtv

Mastermind alumnus Annemie Persoons ging direct aan de slag met de opgedane kennis en kon naar aanleiding van "Dag van de kine" een reportage door ROBtv strikken.

Decoratieve afbeelding blogpost 1

Je relatie met je boekhouder optimaliseren

Een goede relatie hebben met je boekhouder is extreem belangrijk voor de groei van jouw praktijk! Volg deze tips en bouw je praktijk succesvol uit.

Decoratieve afbeelding blogpost 1

Voorkom financiële problemen in je praktijk met deze tips!

Verzorg je praktijk zoals je dat voor je patiënten doet. Leer met deze tips hoe je voor financiële stabiliteit kan zorgen.

Grow your career!
Laat je begeleiden door SmartPractice.

Samen creëren we waardevolle inzichten dankzij een aanbod van opleiding, coaching en ondersteuning.

Bekijk ons volledig aanbod
Vrouw geeft uitleg over praktijkmanagement.
Cirkel decoratief 1Cirkel decoratief 2Cirkel decoratief 3Cirkel decoratief 4