Header afbeelding voor blogpost: decoratief.

Masterminder Annemie Persoons op ROBtv

16/9/2024

Annemie Persoons, één van de gedreven deelnemers van onze Mastermind, heeft niet lang gewacht om de opgedane kennis om te zetten in daden. Geïnspireerd door de leerrijke tips en praktische inzichten, heeft ze meteen actie ondernomen. Het resultaat? Een schitterende reportage op ROBtv waarin haar praktijk in de schijnwerpers werd gezet!

De reportage straalt positiviteit uit en laat perfect zien hoe Annemie een uitnodigende en toegankelijke sfeer weet te creëren in haar praktijk.
De redactie van ROBtv heeft niet alleen de essentie van haar werkwijze vastgelegd, maar ook de menselijke en warme aanpak die zij dagelijks hanteert.
Deze reportage zal ongetwijfeld bijdragen aan de bewustwording van de noodzaak voor beweging en kinesitherapie bij neurologische patiënten en patiënten met de ziekte van Parkinson. En uiteraard zal dit ook aan de groei van de praktijk van Annemie een boost geven.

Wat Annemie heeft bereikt, is een prachtig voorbeeld van hoe je met de juiste mindset en aanpak écht impact kunt maken. We zijn trots op haar prestatie en blij om te zien hoe de inzichten uit de Mastermind bijdragen aan het versterken van haar neuropraktijk.

Benieuwd naar de reportage? Klik hier om deze te bekijken en laat je inspireren door Annemie’s succesverhaal.

Heb je vragen hieromtrent en zie je tussen de bomen het bos niet meer, laat ons dan zeker iets weten! Wij staan jullie (vrijblijvend) bij met woord en daad. Wij analyseren wat je precies nodig hebt en brengen je indien gewenst in contact met professionals die je kunnen bijstaan. 

Neem vrijblijvend contact op

Recentste blogposts

Alle blogposts
Decoratieve afbeelding blogpost 1

Van modale solopraktijk naar een bloeiende groepspraktijk: Het succesverhaal van Peter Neyrinck

Na het volgen van ons Mastermind-traject slaagde Peter erin om zijn praktijk helemaal om te gooien en te gaan voor een heldere toekomstvisie.

Decoratieve afbeelding blogpost 1

Je relatie met je boekhouder optimaliseren

Een goede relatie hebben met je boekhouder is extreem belangrijk voor de groei van jouw praktijk! Volg deze tips en bouw je praktijk succesvol uit.

Decoratieve afbeelding blogpost 1

Voorkom financiële problemen in je praktijk met deze tips!

Verzorg je praktijk zoals je dat voor je patiënten doet. Leer met deze tips hoe je voor financiële stabiliteit kan zorgen.

Grow your career!
Laat je begeleiden door SmartPractice.

Samen creëren we waardevolle inzichten dankzij een aanbod van opleiding, coaching en ondersteuning.

Bekijk ons volledig aanbod
Vrouw geeft uitleg over praktijkmanagement.
Cirkel decoratief 1Cirkel decoratief 2Cirkel decoratief 3Cirkel decoratief 4